Vad kan vi hjälpa dig med?

Image

Här läser du med om våra tjänster.

våra Tjänster

Image

Planering och nyinstallation

Image

Inför en kommande ny/tillbyggnation är det mycket att tänka på. När det gäller elen så hjälper vi dig gärna med goda råd och erfarenhet gällande elinstallationen. Det är värt att tänka en extra gång kring hur du vill nyttja tillbyggnaden i framtiden, vilka behov du har och kommer att ha längre fram. Vi tipsar dig om nya produkter och lösningar på problem som du har. Vi kan även hjälpa till med att rita in den planerade elinstallationen på de ritningar som du har.

Våra proffsiga och ordningsamma elektriker ser sedan till att förverkliga dina ritningar och drömmar på ett snyggt och effektivt sätt.


Felsökningar och reparationer

Image

Många kunder kontaktar oss för att något har hänt med deras el. Det kan vara eluttag som har slutat fungera eller som trasslar, elcentraler som krånglar eller oförklarliga glapp i elförsörjningen. Vi skickar då ut en av våra duktiga elektriker som på plats kan felsöka elen och ta reda på vad som kan ha hänt och hur problemet enklast går att lösa.

När vi väl har hittat orsaken till varför elen krånglar, ser våra elektriker snabbt till åtgärda problemet så att du återigen har problemfri el.


Byta elcentral/ Omfördelning av befintlig elcentral.

Image

Livslängden på en elcentral varierar, men vanligen byts elcentralen ut efter 30-40 år. Idag är det vanligt att kunder väljer att byta ut sitt gamla proppskåp till en modern elcentral med automatsäkringar. Bytet resulterar i en ökad elsäkerhet i hemmet samt en ökad bekvämlighet för dig i vardagen. Vi hjälper dig med ditt byte av elcentral!

Ett av de problem som vi ofta stöter på ute hos våra kunder är elcentraler som är felfördelade. Genom att omfördela elen i din befintliga elcentral kan du på ett enkelt sätt förenkla din vardag och slippa onödiga irritationsmoment med säkringar som flippar.


Installation av solpaneler

Image

Solpaneler på taket är idag en allt vanligare syn. Fler och fler hushåll vill vara med och bidra till en bättre miljö och kanske även sänka sina elkostnader. Vi kan hjälpa dig att installera dina solpaneler. Vi är noga med taksäkerhet och ser till att dimensionera ditt monteringssystem utifrån förutsättningarna på just ditt tak.


Laddningsstationer för elbilar

Image

Hur laddar du din elbil? Det är vanligt att många stoppar kontakten rakt in i ett vanligt uttag. Tillverkarna rekommenderar dock att du istället använder en laddningsstation för att få en säkrare och snabbare laddning av din bil.

Med laddboxen blir laddningen maximal och bilen får en egen säkring som inte stör den övriga elen hemma. Laddstationen är även ett inbyggt skydd mot överbelastning. Vi hjälper dig gärna med installation av en laddningsstation för din elbil.


Varför ska du anlita en behörig elektriker?

Image

Vid nyinstallation eller omdragning av fasta elinstallationer finns krav på att en behörig elektriker ska utföra installationen, men det är lika mycket en säkerhetsfråga och en billig försäkring som det är ett krav. En behörig och erfaren elinstallatör ser till att allt blir rätt från början och tar ansvar för installationen. Det är en trygghet och en garanti för dig som kund.

Våra erfarna elektriker är väl bevandrade i de förekommande problem och utmaningar som en elektriker stöter på vid installationer.

Image

Ett offertbesök & offertförslag är alltid kostnadsfritt

Image

Tillsammans bestämmer vi ett datum och en tid så att vi kan komma hem till dig och titta på vad som behöver göras. På plats i ditt hem visar du oss vad du har tänkt göra och hur du vill att det ska bli.

Vi diskuterar igenom arbetet och vad som behöver göras. Efter att ha räknat på arbetet återkommer vi till dig någon dag senare och lämnar en offert. Du får sedan ta ställning till offerten och om du tycker att allt verkar bra så återkommer du till oss. 

Om du vill anlita oss, så gör du det enklast genom vårat formulär under kontakt i menyn. Men ni kan även välja att ringa direkt till oss på telefon: 08-32 40 10.

Telefon:
08-32 40 10

Måttbandsvägen 12
187 66 Täby

E-post:
info@rakelab.se