Privatkund

Image

RakEL AB har många kunder som är privatpersoner. Vi kan hjälpa dig med alla de elarbeten ni har behov av i ert hem.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Image

RakEL AB har många kunder som är privatpersoner. Vi kan hjälpa dig med all den el som du har i ditt hem. Det kan vara allt ifrån armaturer som behöver installeras, lampknappar som krånglar, dimrar som inte funkar till montering av laddningsstation till din elbil. Vi hjälper dig med installation av din bastu, ditt nya kök eller badrum. Vi installerar din infravärme, golvvärme eller hjälper dig med dina nätverkskablar som strular.

Vi utför även nyinstallationer av el vid ombyggnationer eller nybyggnationer. Vid nyinstallationer bistår vi gärna även med goda råd kring planeringen av din eldragning. Vi kan med vår erfarenhet ge dig tips på vad du ska tänka på inför framtiden.

Ett av de vanligaste uppdragen vi utför ute hos våra privatkunder, är problem med felfördelad belastning i deras befintliga elcentral. Att säkringen alltid går när någon badar bastu och sätter på ugnen samtidigt är faktiskt ett vanligt problem hos många. Ofta är det dessutom enklare än vad många tror att åtgärda den här typen av felbelastningsproblem. Vi på RakEL AB hjälper dig gärna med det!

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om vilka vi på RakEL AB är och vad vi kan!

Varmt välkommen att kontakta oss på tel: 08-32 40 10, mejla oss på info@rakelab.se eller via vårt kontaktformulär under länken kontakt.

Rot-Avdrag

Image

Vi hjälper dig med ansökan om rotavdrag. Skattereduktion för rotarbeten medges idag med 30% av arbetskostnaden med sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år.

Det innebär att om ni är två personer som äger fastigheten kan ni få upp till 100 000 kronor i avdrag per år. Kontakta gärna Skatteverket för mer information om vad som gäller kring Rotavdraget. Läs mer här: www.skatteverket.se

kontakta oss

  Ett offertbesök & offertförslag är alltid kostnadsfritt

  Image

  Tillsammans bestämmer vi ett datum och en tid så att vi kan komma hem till dig och titta på vad som behöver göras. På plats i ditt hem visar du oss vad du har tänkt göra och hur du vill att det ska bli.

  Vi diskuterar igenom arbetet och vad som behöver göras. Efter att ha räknat på arbetet återkommer vi till dig någon dag senare och lämnar en offert. Du får sedan ta ställning till offerten och om du tycker att allt verkar bra så återkommer du till oss. 

  Om du vill anlita oss, så gör du det enklast genom vårat formulär under kontakt i menyn. Men ni kan även välja att ringa direkt till oss på telefon: 08-32 40 10.

  Image

  Telefon:
  08-32 40 10

  Måttbandsvägen 12
  187 66 Täby

  E-post:
  info@rakelab.se