Företag/brf

Image

Flera av RakEL AB:s kunder är företag och bostadsrättsföreningar. Vi kan hjälpa er med alla typer av elarbeten.

Vad kan vi hjälpa Företag & BRF med?

Image

Flera av RakEL AB:s kunder är företag och bostadsrättsföreningar. Vi hjälper företag med alla typer av elarbeten.

I kontorsutrymmen såväl som industrilokaler kan vi hjälpa er med all nödvändig elinstallation. Vi fixar era armaturer, nätverkskablar, installerar kök, maskiner etc. Vi hjälper er att byta ut äldre elcentraler eller montera laddstationer till de anställdas bilar. Vi genomför felsökningar när ni har eltrassel och ser till att ni ligger i framkant när det gäller era eldragningar.

RakEL AB är ett professionellt team bestående av behöriga elektriker som är noggranna, effektiva och engagerande. Tack vare vår breda kompetens med duktiga yrkesmän kan vi hjälpa er med all elinstallation. Vår ambition är alltid att ni som kunder ska känna er trygga och nöjda.

Vill ni veta mer om oss på RakEL AB är ni varmt välkomna att kontakta oss på
telefon: 08-32 40 10, mejla oss på info@rakelab.se eller via vårt kontaktformulär under länken kontakt.

kontakta oss

  Image

  Ett offertbesök & offertförslag är alltid kostnadsfritt

  Image

  Tillsammans bestämmer vi ett datum och en tid så att vi kan komma hem till dig och titta på vad som behöver göras. På plats i ditt hem visar du oss vad du har tänkt göra och hur du vill att det ska bli.

  Vi diskuterar igenom arbetet och vad som behöver göras. Efter att ha räknat på arbetet återkommer vi till dig någon dag senare och lämnar en offert. Du får sedan ta ställning till offerten och om du tycker att allt verkar bra så återkommer du till oss. 

  Om du vill anlita oss, så gör du det enklast genom vårat formulär under kontakt i menyn. Men ni kan även välja att ringa direkt till oss på telefon: 08-32 40 10.

  Telefon:
  08-32 40 10

  Måttbandsvägen 12
  187 66 Täby

  E-post:
  info@rakelab.se